Skip Ribbon Commands
Skip to main content

/housing/bm/Slider_images/SHR1439.jpg/housing/bm/Slider_images/MISI.VISI.jpg/housing/bm/Slider_images/JualSewa.jpg/housing/bm/Slider_images/Tambahubahsuai.jpg/housing/bm/Slider_images/Insurans.jpg

        Picture - Interview.png       Jadual Temuduga SPN
NHS Interview Schedule
Picture - Interview.png
Tender & Sebutharga
Tender & Quotation
Picture - Interview.png
Perangkaan
Statistic


Picture - Application Status.png​ ​
Picture - Payment Status.png

Picture - Interview.png
Terbitan
Publication
Teks Ucapan
Speeches
Picture - Interview.png
Soalan lazim
Frequent Asked Questions

 

JKP MENDAPAT TEMPAT KE-3 DALAM KATEGORI C

​06 Mei 2018, Ahad - Dengan meraih kutipan mata 1300, JKP mendapat tempat ketiga bagi Kategori 'C' Lelaki Bebas pada kejohanan Bowling Kementerian Pembangunan dan Jabatan-Jabatan dibawahnya yang berlangsung selama 3 hari bemula 04 Mei hingga 06 Mei di Pusat Bowling Utama, Batu Satu.

Bowling1.jpg

KUNJUNGAN MPK KAWASAN 3 RPN LAMBAK KANAN

03 Mei 2018, Khamis - Pemangku Pengarah Kemajuan Perumahan menerima kunjungan dari Majlis Perundingan Kampong (MPK) Kawasan 3 Rancangan Perumahan Negara (RPN) Lambak Kanan. Rombongan diketuai oleh Awang Haji Mahir bin Mohd Yusof, Ketua Kampong Kawasan 3, RPN Lambak Kanan. Melalui kunjungan berkenan, dihasratkan untuk meningkatkan hubungan dua hala antara pihak kerajaan dan penduduk di kawasan RPN.

MPK.Lambak1.jpeg

TAKLIMAT PENCEGAHAN RASUAH

01 Mei 2018, Isnin - Pegawai dan Kakitangan Jabatan Kemajuan Perumahan (JKP) diingatkan untuk melaksanakan tugas mereka dengan jujur, amanah dan ikhlas serta bertanggungjawab, perkara ini disampaikan semasa taklimat pencegahan rasuah oleh pihak Biro Mencegah Rasuah (BMR).

BMR1.jpeg

 
KSPN2017